Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language
Empowerment of NGOs for active public participation in Slovenia 2008-2010 (NGOs in decision-making process, Ogledalo vladi)
-

Razpis fundacije Trust for Civil Society for Central and Eastern Europe. Koordinator projekta Pravno-informacijski center nevladnih organizacij. Zavod Inštitut za elektronsko participacijo je izvajal strokovno podporo, tehnično vzpostavitev in moderiranje orodij e-participacije pri vključevanju nevladnih organizacij v oblikovanje predlogov zakonodaje na portalu http://www.sodeluj.net/.

Projekti

Smart eDemocracy Against Fake News


Mreza-NVO-VID-tehnologije


Pametni glas NVOPametni glas NVO


European Citizens Crowdsourcing


Dnevi-VID-2015-informacijska-druzba


e-participacija-evropska-unija


Evropska drzavljanska pobuda


puzzled by policy


Ljudski protesti na svetovnem spletu

E-novice INePA

Arhiv Novic >>

Kontakt

Naslov: Povšetova ulica 37, 1000 Ljubljana
Tel: (+386) 41 365 529
E-pošta: info@inepa.si

Uspešne prakse

Državljanski forum Evropske razprave
e-participacija.si
predsedovanje.si

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Projekti in priznanja Projekti Aktualni projekti Empowerment of NGOs for active public participation in Slovenia 2008-2010 (NGOs in decision-making process, Ogledalo vladi)