Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language
Koncept odprtega okolja za celovito e-participacijo na lokalni ravni 2009-2010
-

Naročnik Arctur d.o.o. Sofinanciralo Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo in Evropska unija v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj (javni razpis "Spodbujanje raziskovalno razvojnih projektov razvoja e-vsebin in e-storitev v letih 2009 in 2010"). Zavod Inštitut za elektronsko participacijo je kot zunanji izvajalec sodeloval pri izvedbi aktivnosti A11 - analiza delovanja sistema odprtega okolja za celovito e-participacijo na lokalni ravni.

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Projekti in priznanja Projekti Aktualni projekti Koncept odprtega okolja za celovito e-participacijo na lokalni ravni 2009-2010