Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language
Spletna komunikacija o Evropskem parlamentu v Sloveniji 2010-2011
-

Razpis Informacijske pisarne Evropskega parlamenta za Slovenijo (EP/DGCOMM/LJ/NP/2010/5). Cilji projekta so spletna podpora državljanskim forumom v regijah, spletna posvetovanja s poslankami in poslanci iz Slovenije, vzdrževanje interaktivnih komunikacijskih orodij na spletni strani IPEP in strokovno svetovanje ter inovativno vključevanje socialnih mrež v komunikacijske akcije IPEP. Izvajalec Zavod Inštitut za elektronsko participacijo.

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Projekti in priznanja Projekti Aktualni projekti Spletna komunikacija o Evropskem parlamentu v Sloveniji 2010-2011