Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language

Priznanja in uspehi

  • PDF
Nefiks 2011 – Priznanje portala ePractice.eu za projekt www.puzzledbypolicy.eu, ki je namenjen krepitvi sodelovanja med državljani in demokratičnimi institucijami na področju migracijskih politik.
Nefiks 2011 – Priznanje Nefiks za neformalno učenje (Portal Talentiran.si) za izboljševanje zaposlitvenih kompetenc aktivnih uporabnikov spletnega foruma www.evropske-razprave.si.
European_eParticipation_portal 2009 – Uvrstitev na seznam ključnih akterjev eParticipacije v Evropski Uniji (poročilo European eParticipation Study).
Soncna-osebnost-2009 2009 – Skupinska nominacija za Sončno osebnost leta (Pozitivke.net) za programski paket OKNO – Odprta koda za nevladne organizacije.
eCommittee 2009 – Slovenija zmagovalka spletnega tekmovanja za podnebno najbolj ozaveščene državljane (evropski projekt eCommittee za krepitev vključevanja državljanov v zakonodajne postopke Evropskega parlamenta).
eCommittee 2008 – Izvedba prvega uspešnega primera video e-participacije 2.0 v Sloveniji v okviru evropskega projekta projekt eCommittee za krepitev vključevanja državljanov v zakonodajne postopke Evropskega parlamenta.
ePractice 2007 – Priznanje portala ePractice za prvi uspešen primer e-demokracije v Sloveniji za moderirana posvetovanja na spletnem forumu www.evropske-razprave.si.

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Projekti in priznanja Priznanja