Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language

Projektno partnerstvo na mednarodnih in domačih projektih

  • PDF

Projektno partnerstvo predstavlja eno temeljnih vrednot Inštituta za elektronsko participacijo. Naša strokovnost, znanje in omreženost vam zagotavljajo zanesljivega in odgovornega projektnega partnerja. Izkušnje s projektnim sodelovanjem smo pridobili v okviru zahtevnih večletnih mednarodnih partnerstev v 7. Okvirnem programu EU, programu Evropa za državljane in Erasmus+ ter kot nosilci in partnerji na številnih domačih in tujih projektih.

Naše izkušnje in strokovna znanja na področju partnerskega sodelovanja v projektih elektronske participacije in digitalne demokracije:

projektne predloge
projektna poročila
strokovne vsebinske prispevke
vodenje delovnih sklopov
aktivno sodelovanje v konzorcijih
strokovno terminologijo in komuniciranje v angleščini
strokovni pregled stanja na projektnem področju
pilotno implementacijo aplikacij in testiranje
vključevanje v demokratične procese
vključevanje ciljnih javnosti
dolgoročno uporabo končnih rezultatov projektov

Lepo vabljeni, da nam posredujete vaš interes za projektno sodelovanje na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali prek telefonske številke 041 365 529.

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Mreže in partnerstva