Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language

Zaposlitveni torek na Zavodu INePA in CeGD

  • PDF

Zaposlitveni_torekV torek, 18. oktobra, se bo ob 9. uri pričel prvi t.i. zaposlitveni torek, ki ga organizirata Zavod Nefiks in ŠOU v Ljubljani. Nevladna organizacija Inštitut za elektronsko participacijo (INePA) in Center za razvoj e-upravljanja v jugovzhodni Evropi (CeGD), ki deluje kot institucija javno-zasebnega partnerstva, bosta odprli svoja vrata študentom družboslovja in jih seznanili z delovnimi procesi, z možnostjo opravljanja praks na obeh institucijah in z naravo zaposlovanja v nevladnem sektorju. Aktivno druženje bo potekalo na sedežu CeGD, Dunajska cesta 104, Ljubljana, 4. nadstropje.

Več informacij, prijave in program prejmete na tadeja@talentirana.si in na http://www.talentiran.si/domov/domace/item/422-zaposlitveni-torek-18-10-2011-zaposlovanje-v-nevladnih-organizacijah-inepa-in-cegd.html

Več o Zavodu INePA na: www.inepa.si

Več o CeGD na: www.cegd.eu

Prostih je še nekaj mest za Zaposlitveni torek na Zavodu INePA in CeGD. Študenti družboslovja, vabljeni k prijavi!

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Inštitut INePA Delovna področja
Komentarje omogoča aplikacija DISQUS