Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language

Informacije o delovanju Inštituta za elektronsko participacijo

  • PDF

INePAObveščamo vas, da so informacije in vsebine o aktivnostih Inštituta za elektronsko participacijo od oktobra 2018 dalje dostopne tudi na spletni strani Vsebinske mreže nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo https://www.informacijska-druzba.org/author/urednik/.

Inštitut za elektronsko participacijo je leta 2014 začel usmerjati del svojih aktivnosti v mreženje, zagovorništvo in krepitev kapacitet nevladnih organizacij kot sektorskega deležnika na področju razvoja informacijske družbe in digitalizacije Slovenije. Podrobnejše informacije o podpornem okolju Vsebinske mreže nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo so dostopne na spletni strani https://www.informacijska-druzba.org/predstavitev/.

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Inštitut INePA Novice Informacije o delovanju Inštituta za elektronsko participacijo
Komentarje omogoča aplikacija DISQUS