Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language
Iskana beseda: Število rezultatov: 16
Oznaka: e-mesečnik Razvrsti
Aprilski e-mesečnik INePA

Lepo vabljeni k branju rednih mesečnih e-novic Inštituta za elektronsko participacijo, v katerih predstavljamo aktualno dogajanje na področju elektronske participacije, digitalne demokracije in politične informatike v povezavi z aktivnostmi inštituta. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave aprilski e-mesečnik 2013.

E-mesečnik INePA, oktober 2011

Lepo vabljeni k branju prve številke e-novic nevladne organizacije Zavod Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), s katerimi bomo obveščali zainteresirano javnost o aktivnostih inštituta na mesečni ravni. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA oktober 2011.

V primeru, da želite prejemati e-mesečnik Inštituta za elektronsko participacijo, vas prosimo, da nam to sporočite na elektronski naslov mateja.delakorda@inepa.si.

V prvi številki izpostavljamo naslednje novice:

Oznake: e-mesečnik INePA
Kaj je izpostavljeno v novembrskem e-mesečniku INePA?

Lepo vabljeni k branju druge številke e-novic nevladne organizacije Zavod Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), s katerimi obveščamo zainteresirano javnost o aktivnostih inštituta na mesečni ravni. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA november 2011 .

Če želite prejemati e-mesečnik Inštituta za elektronsko participacijo, vas prosimo, da nam to sporočite na elektronski naslov mateja.delakorda@inepa.si .

V drugi številki izpostavljamo naslednje novice:

Oznake: e-mesečnik INePA
Kaj je izpostavljeno v decembrskem e-mesečniku INePA?

Lepo vabljeni k branju tretje številke e-novic nevladne organizacije Zavod Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), s katerimi obveščamo zainteresirano javnost o aktivnostih inštituta na mesečni ravni. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA december 2011.

Oznake: e-mesečnik INePA
Kaj je izpostavljeno v januarskem e-mesečniku INePA?

Lepo vabljeni k branju četrte številke e-novic nevladne organizacije Zavod Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), s katerimi obveščamo zainteresirano javnost o aktivnostih inštituta na mesečni ravni. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA januar 2012

Če želite prejemati e-mesečnik Inštituta za elektronsko participacijo, vas prosimo, da nam to sporočite na elektronski naslov mateja.delakorda@inepa.si .

Oznake: e-mesečnik INePA
Majski e-mesečnik INePA

Lepo vabljeni k branju osme številke e-novic nevladne organizacije Zavod Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), s katerimi obveščamo zainteresirano javnost o aktivnostih inštituta na mesečni ravni. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA maj 2012.

Oznake: e-mesečnik INePA
Junijski e-mesečnik INePA

Lepo vabljeni k branju devete številke e-novic nevladne organizacije Zavod Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), s katerimi obveščamo zainteresirano javnost o aktivnostih inštituta na mesečni ravni. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik InePA junij 2012. Naslednje novice izidejo septembra.

Oznake: e-mesečnik INePA
Kaj je izpostavljeno v februarskem e-mesečniku INePA?

Lepo vabljeni k branju pete številke e-novic nevladne organizacije Zavod Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), s katerimi obveščamo zainteresirano javnost o aktivnostih inštituta na mesečni ravni. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA februar 2012.

Oznake: e-mesečnik INePA
Marčevski e-mesečnik INePA

Lepo vabljeni k branju šeste številke e-novic nevladne organizacije Zavod Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), s katerimi obveščamo zainteresirano javnost o aktivnostih inštituta na mesečni ravni. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA marec 2012. Pdf verzija je dostopna prek povezave  INePA-3-2012 118.65 Kb.

E-mesečnik INePA julij/avgust

Lepo vabljeni k branju 10. številke e-novic nevladne organizacije Zavod Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), s katerimi obveščamo zainteresirano javnost o aktivnostih inštituta na mesečni ravni. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA julij/avgust 2012.

Septembrski e-mesečnik INePA

Lepo vabljeni k branju rednih mesečnih e-novic Inštituta za elektronsko participacijo, v katerih predstavljamo aktualno dogajanje na področju elektronske participacije, digitalne demokracije in politične informatike v povezavi z aktivnostmi inštituta. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA september 2012.

Pregled oktobrskega dogajanja

Lepo vabljeni k branju rednih mesečnih e-novic Inštituta za elektronsko participacijo, v katerih predstavljamo aktualno dogajanje na področju elektronske participacije, digitalne demokracije in politične informatike v povezavi z aktivnostmi inštituta. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave E-mesečnik INePA oktobrski e-mesečnik 2012.

Novembrske novice in dogajanje na Inštitutu za elektronsko participacijo

Lepo vabljeni k branju rednih mesečnih e-novic Inštituta za elektronsko participacijo, v katerih predstavljamo aktualno dogajanje na področju elektronske participacije, digitalne demokracije in politične informatike v povezavi z aktivnostmi inštituta. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave novembrski e-mesečnik 2012.

Decembrske novice Inštituta za elektronsko participacijo

Lepo vabljeni k branju rednih mesečnih e-novic Inštituta za elektronsko participacijo, v katerih predstavljamo aktualno dogajanje na področju elektronske participacije, digitalne demokracije in politične informatike v povezavi z aktivnostmi inštituta. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave decembrski e-mesečnik 2012

Januarske e-novice Inštituta za elektronsko participacijo

Lepo vabljeni k branju rednih mesečnih e-novic Inštituta za elektronsko participacijo, v katerih predstavljamo aktualno dogajanje na področju elektronske participacije, digitalne demokracije in politične informatike v povezavi z aktivnostmi inštituta. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave januarski e-mesečnik 2013.

Februarski e-mesečnik INePA

Lepo vabljeni k branju rednih mesečnih e-novic Inštituta za elektronsko participacijo, v katerih predstavljamo aktualno dogajanje na področju elektronske participacije, digitalne demokracije in politične informatike v povezavi z aktivnostmi inštituta. Spletna verzija novic je dostopna prek povezave februarski e-mesečnik 2013.

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Home