Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language

Izšel je predstavitveni katalog Zavoda INePA

  • PDF

Katalog_INePANa Inštitutu za elektronsko participacijo smo pod sloganom "Prispevamo k razvoju demokracije z družbeno inovativno rabo interneta" izdelali predstavitveni katalog, ki povzema rezultate štiriletnega uspešnega delovanja ene izmed vodilnih nevladnih organizacij na področju e-participacije in e-demokracije v Evropski uniji.

pdf Predstavitveni katalog Inštituta za elektronsko participacijo 11.98 Mb

V katalogu na kratko predstavljamo svojo vlogo, vrednote, vizijo in poslanstvo. Navedene so rešitve, storitve in aktivnosti, ki jih izvajamo za različne ciljne skupine ter informacije o načinu financiranja. Posebej smo izpostavili najpomembnejše evropske partnerske projekte, članstvo v mednarodnih in domačih mrežah nevladnih organizacij, bibliografijo vidnejših objav ter dosežke in priznanja na področju krepitve demokracije s pomočjo informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

Za konec smo dodatno predstavili projektno partnerstvo kot eno temeljnih vrednot Inštituta za elektronsko participacijo ter uredili pojmovni slovar ključnih pojmov na področju elektronske demokracije in poslovno vizitko organizacije. S katalogom želimo doseči večjo prepoznavnost in preglednost inštituta.

Zaradi vse močnejše vpetosti v mednarodno okolje na evropski ravni, bo v kratkem izšla tudi angleška različica kataloga. Za oblikovanje predstavitvenega kataloga se najlepše zahvaljujemo Jeleni Jančič Bobbera.

Projekti

Smart eDemocracy Against Fake News


Mreza-NVO-VID-tehnologije


Pametni glas NVOPametni glas NVO


European Citizens Crowdsourcing


Dnevi-VID-2015-informacijska-druzba


e-participacija-evropska-unija


Evropska drzavljanska pobuda


puzzled by policy


Ljudski protesti na svetovnem spletu

E-novice INePA

Arhiv Novic >>

Kontakt

Naslov: Povšetova ulica 37, 1000 Ljubljana
Tel: (+386) 41 365 529
E-pošta: info@inepa.si

Uspešne prakse

Državljanski forum Evropske razprave
e-participacija.si
predsedovanje.si

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Home
Komentarje omogoča aplikacija DISQUS