Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language

Spletna razprava o aktualnih migrantskih vprašanjih

  • PDF

Logo-puzzled-by-policyPričela se je spletna razprava o nekaterih aktualnih migrantskih vprašanjih v Sloveniji in Evropi, ki so jih identificirali Slovenska filantropija, dr. Valerija Korošec in Platforma Rizom.Vabljeni, da prispevate vaša mnenja z registracijo na spletnem forumu Zmedeni od politike (Puzzled by Policy), lahko pa jih posredujete tudi moderatorju spletne razprave Simonu Delakordi (info@inepa.si).

Razpravi Slovenske filantropije "Otroci brez spremstva" in "Zaposlovanje prosilcev za azil in beguncev" bosta potekali v slovenskem jeziku. Razpravi "Migranti in pravica do univerzalnega temeljnega dohodka" dr. Valerije Korošec in vprašanje Kolektiva Rizom o zadevi EUREMA Intra – EU relokacija beguncev z Malte pa v angleškem jeziku.

Več:
Vabilo Slovenska filantropija
Vabilo dr. Valerija Korošec
Vabilo Kolektiv Rizom

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Home
Komentarje omogoča aplikacija DISQUS