Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language

Ob vstopu v novo leto

  • PDF

cestitka-novo-leto-INePAOb vstopu v novo leto se vam zahvaljujemo za sodelovanje, podporo in zanimanje, ki ste nam ga izkazali. Še naprej si bomo prizadevali za vzpostavljanje družbenega okolja, v katerem bo napredek na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij prispeval h krepitvi demokratičnega življenja. Srečno in uspešno 2015!

Lepo vabljeni k ogledu rezultatov na področju digitalne demokracije in elektronske udeležbe, ki smo jih v preteklem letu dosegli samostojno ali skupaj z našimi projektnimi partnerji:

    • Uspešno kandidirali na Javnem razpisu za spodbujanje razvoja NVO in civilnega dialoga ter postali koordinator vsebinske Mreže nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo (NVO-VID). Mreža v nastajanju povezuje nevladne organizacije za digitalno enakost, zasebnost na svetovnem spletu, prosto programje, internetno nevtralnost, odprto vlado in demokratično e-participacijo.
    • Obeležili obletnico vstopa Slovenije v EU z informativno-komunikacijskim in izobraževalnim projektom »Z e-participacijo do vključujoče Evrope«, v okviru katerega smo organizirali video konferenco z naslovom "10 let e-participacije v Evropski uniji".
    • V okviru projekta EuandI sodelovali z European University Institute in Berkman Center for Internet Society (Univerza Harvard) pri lokalizacij spletne aplikacije za volilni nasvet na volitvah v Evropski parlament.
    • Redno smo se pojavljali v medijih.

Veselimo se sodelovanja z vami tudi v novem letu.

Sodelavci Inštituta za elektronsko participacijo

Lepo vabljeni, da sledite našim aktivnostim tudi na Facebook-u www.facebook.com/institut.inepa in Twitter-ju https://twitter.com/Institut_INePA.

Projekti

Smart eDemocracy Against Fake News


Mreza-NVO-VID-tehnologije


Pametni glas NVOPametni glas NVO


European Citizens Crowdsourcing


Dnevi-VID-2015-informacijska-druzba


e-participacija-evropska-unija


Evropska drzavljanska pobuda


puzzled by policy


Ljudski protesti na svetovnem spletu

E-novice INePA

Arhiv Novic >>

Kontakt

Naslov: Povšetova ulica 37, 1000 Ljubljana
Tel: (+386) 41 365 529
E-pošta: info@inepa.si

Uspešne prakse

Državljanski forum Evropske razprave
e-participacija.si
predsedovanje.si

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Home
Komentarje omogoča aplikacija DISQUS