Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language

Multimedijska in spletna podpora promociji društvom na področju zdravja

  • PDF

SZTK_NVO_varujejo_nase_zdravje_logoV okviru projekta Slovenske zveze za tobačno kontrolo in javno zdravje (SZTK) "NVO varujejo naše zdravje" je Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije organiziralo delavnico o multimedijski podpori in spletni promociji društev na področju zdravja. Na delavnici sta Inštitut za elektronsko participacijo (INePA) in Studio 12, elektronski in TV medij, podelila svoje izkušnje o uporabi spletnih orodij s ciljem optimizirati delovanje nevladnih organizacij, uresničevanju njihovega poslanstva in krepitvi civilnega dialoga z institucijami.

Na delavnici je bil poudarjen kontekst in namen uporabe spletnih orodij, konkretni napotki in povezave na različna spletna orodja ter spodbujanje razmišljanja, da so tehnologije lahko močan zaveznik in podpora nevladnim organizacijam, če jih uporabljajo učinkovito in z nenehnim učenjem. Na takšen način NVO postajajo vsebinsko in odločevalsko vse močnejši partner in akter na področju svojega delovanja.

Gradivo z delavnice:

Delakorda, Matej. 2011. pdf Promocija in zagovorništvo prek svetovnega spleta (WWW) 3.16 Mb. Delavnica Multimedijska in spletna podpora promociji društev, ki delujejo na področju zdravja, 15. december 2011, Center Evropa, Ljubljana.

Projekti

Smart eDemocracy Against Fake News


Mreza-NVO-VID-tehnologije


Pametni glas NVOPametni glas NVO


European Citizens Crowdsourcing


Dnevi-VID-2015-informacijska-druzba


e-participacija-evropska-unija


Evropska drzavljanska pobuda


puzzled by policy


Ljudski protesti na svetovnem spletu

E-novice INePA

Arhiv Novic >>

Kontakt

Naslov: Povšetova ulica 37, 1000 Ljubljana
Tel: (+386) 41 365 529
E-pošta: info@inepa.si

Uspešne prakse

Državljanski forum Evropske razprave
e-participacija.si
predsedovanje.si

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Home
Komentarje omogoča aplikacija DISQUS