Zavod Inštitut za elektronsko participacijo - INePA

Slovensko
English language

Slavnostna seja Inštituta za elektronsko participacijo

  • PDF

INePA_slavnostna_sejaV sredo, 14. decembra, je na Inštitutu za elektronsko participacijo potekala slavnostna seja, na kateri smo predstavili rezultate dela in poslovanja zavoda v zadnjih štirih letih in načrt dela Inštituta za leto 2012. Udeležili smo se je zaposleni in predstavniki strokovnega sveta ter sveta zavoda in strateški partnerji zavoda.

Zaposleni smo pripravili predstavitev Inštituta za elektronsko participacijo, poslanstva, vizije vrednot, dejavnosti ter ciljnih javnosti. Sledil je pregled rezultatov dela 2007-2011 in uresničevanja načrtov, pozornost pa smo namenili tudi predstavitvi strateškim usmeritvam zavoda, ki so podprte z vsebinskim programom zavoda. Ta se osredotoča na tehnično-aplikativni program, katerega namen je  vzpostavljanje in upravljanje orodij in aplikacij e-participacije ter inovativna raba in modifikacija obstoječih spletnih tehnologij za učinkovito in trajnostno e-participacijo; strokovno-svetovalni program za raziskovalne in analitske dejavnosti na področju e-participacije in e-demokracije ter komunikacijski program, ki ima namen krepiti poslanstvo organizacije, zunanjo podobe organizacije, informiranje ciljnih javnosti in vzpostavljanje projektnih ter zainteresiranih skupnosti.

Poslovna poročila Zavoda Inštitut za elektronsko participacijo so dostopna tukaj .

Projekti

Smart eDemocracy Against Fake News


Mreza-NVO-VID-tehnologije


Pametni glas NVOPametni glas NVO


European Citizens Crowdsourcing


Dnevi-VID-2015-informacijska-druzba


e-participacija-evropska-unija


Evropska drzavljanska pobuda


puzzled by policy


Ljudski protesti na svetovnem spletu

E-novice INePA

Arhiv Novic >>

Kontakt

Naslov: Povšetova ulica 37, 1000 Ljubljana
Tel: (+386) 41 365 529
E-pošta: info@inepa.si

Uspešne prakse

Državljanski forum Evropske razprave
e-participacija.si
predsedovanje.si

O nas

Prispevamo k razvoju demokracije in sodelovanju javnosti z družbeno inovativno uporabo interneta. Zavod INePA (Inštitut za elektronsko participacijo) je prva profesionalna nevladna organizacija na področju razvoja demokracije in sodelovanja javnosti s pomočjo novih spletnih tehnologij. Inštitut deluje kot strokovni vir znanja, informacij in izkušenj ter kot priznana referenca za uspešno izvajanje kompleksnih partnerskih projektov na področju e-participacije in e-demokracije.

Spremljaj nas

Navigacija: Home
Komentarje omogoča aplikacija DISQUS